Kennismaking

Misschien wilt u eerst even komen kennismaken om vervolgens te beslissen of de behandeling en aanpak iets voor u is? Dat kan. U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende kennismaking van een kwartier.  Waarna u eventueel vrij bent te starten met het eerste consult.

 

Eerste consult

In het eerste consult van ongeveer een uur worden gegevens verzameld over uw gezondheid, klachten, uw huidige eetpatroon en uw doelen. 

Aan de hand daarvan stellen we samen een specifiek op uw situatie gericht behandelplan op.

Vervolg

Het vervolg van de behandeling bestaat uit consulten van een 15 minuten tot een half uur. Hierin worden fysieke veranderingen gemeten en bevindingen en resultaten besproken. Waar nodig wordt het behandelplan bijgestuurd. Verder wordt u begeleid, gemotiveerd en gestimuleerd het plan met succes te vervolgen.  


AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming

Met ingang van mei 2018 is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Diëtistenpraktijk Grip op Gezondheid gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Gegevens worden niet zonder toestemming gedeeld.  Wil je hier meer over lezen klik dan op de onderstaande Privacyverklaring. 

Download
Privacyverklaring Diëtistenpraktijk Grip op Gezondheid
Privacyverklaring Diëtistenpraktijk Gri
Microsoft Word document 46.5 KB